KANIZSA Trend Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Zala Nagykanizsa, Szemere u. 4.

A Kanizsa Trend Kft. az Andante bőrbútorok gyártója, mely 2002-ben kezdte meg működését. A felső-középkategória abszolút paicvezetője melynek bútorai 2014 óta már csak a Kika áruházakban vásárolhatóak meg.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Elég kevés a fizetés főleg a munka mennyiségéhez képest.
2017/04/02

Megbízható hosszú távra is tervezhető cég ami tényleg nagyon szép bútorokat gyárt. Mindig van munka, pihenésre nem sok időnk lenne. A munkatársak is lelkesen dolgoznak de mindig van pár perce mindenkinek hogy a másiknak segítsen. Mellesleg a fizetés se annyira rossz de ha több lenne annak örülnék.
2013/12/30

Szeretem a munkám jó látni, hogy milyen szép bútorok kerülnek ki a kezeim közül. A cég korrektül eljár minden dolgozójánál, ami szükséges mindent magkapunk a jó munkavégzéshez. A főnökök sem állnak a sarkunkban és csesztetnek, így jól tudjuk végezni a dolgunkat nincs nagy stressz. Fiataloknak kezdőknek is ajánlom szerintem minden kollégám szívesen segít a másiknak. Könnyen be lehet járni megy arra busz és van étkező is. A fizetés is szerintem elfogadható persze mindig van több de azért emellett éhezni sem kell.
2013/12/07

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?