Johnson Electric Hungary Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Heves Hatvan, Szepes Béla u. 7.

A Johnson Electric Csoport a világ egyik vezető mikromotor, hajtómű-alrendszer és hajtómű-alkatrész gyártója az autóipar, az általános ipar és az orvosi berendezések piacának számára.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Ha a fizetési viszonyok rendeződnének visszamennék de azért nem éjszakázom, ha még a Bosch-ban is többet lehet keresni ugyanennyi melóval. Nekem nem volt szimpatikus ennyi.
2017/02/05

Koszos gyari melo szokasos minimalberes fizetesert, nem vagyok tole hasraesve
2016/12/23

Korrekt bejelentett munka, ami végre nem teszi tönkre a családi életemet. Dolgozni keményen kell itt és agyonfizetve se vagyunk, de legalább emberszámba vesznek a vezetők. Gyáron belül van mozgási lehetőség nincs az ember egy gépre lekötve hosszú éveken keresztül. Amiben szükséges a vezetők támogatnak nem egy rossz cég, nem véletlenül vagyok már itt majd 10 éve.
2016/09/09

Szeretek itt dolgozni mert nagyon jól kijövök a többiekkel, annyival többet máshol pedig nem ajánlottak hogy elmenjek oda. Az elmúlt 3 évben nem sok vitám volt és itt végre hagynak normálisan dolgozni nem basztat állandóan valaki.
2015/03/04

Álló monoton munka amit meg kell de meg lehet szokni. Nagyon jó a társaság jó a hangulat. Van kajálda meg céges busz visz ami máris spórolás. Van béren kívüli juttatás is, de a fizetéssel nem vayok elégedett. Ettől eltekintve szeretek itt dolgozni.
2014/01/23

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?