B. Braun Medical Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest II. kerület, Felhévízi utca 5.

A 1991-ben létrejött B. Braun Medical Kft. gyártási és fejlesztési tevékenységet folytat. Gyöngyösi üzeméből évente több mint 50 millió egyszer használatos orvosi eszköz – infúziós és transzfúziós szerelék, cyto-szett, katéter, vérvonal, műtéti elszívó berendezés – és a legmagasabb minőségi színvonalat képviselő, egyedi megrendelésre készülő, speciális orvosi terápiáknál felhasznált eszköz kerül ki.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Szeretek itt dolgozni de ekezdett túl pörgős lenni a munka ráadásul a vezetők is egyre kapzsibbak, így nehéz már a mi dolgunk is. Ennek ellenére még mindig az egyik legjobb helynek tartom a környéken.
2016/03/11

Nem lehet elorejutni vagy feljebb lepni a rangletran azok az emberek be vannak oda betonozva, itt ami csak cserelodik az a melos garda. Ittt is a legtobben nem a fizetes hanem a sok tulora miatt mennek el.
2016/01/28

Rendezett környezetben tudok dolgozni nem is rossz fizetésért plusz juttatásokért ez egy nagyon nagy érv a B. Braun mellett. Mindenkinek ajánlom aki egy biztos jól fizető állásra vágyik.
2014/06/15

Jólfizető meló ahol kap az ember plusz juttatásokat, tiszta körülmények között lehet dolgozni. Korrekt főnökök, jól tervezhető beosztás, nagyon összetartó a csapat.
2014/05/26

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?