K&H Bank Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Lechner Ödön Fasor 9.

A Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. (K&H Bank Zrt.) a KBC csoport magyarországi leányvállalata, 1987 óta van jelen a magyar piacon; végső tulajdonosa a KBC Group N.V. A K&H Bank leányvállalataival a banki szolgáltatások teljes skáláját nyújtja ügyfeleinek.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Stresszes munka de legalább nem kell félni attól, hogy a bank megszűnik vagy kivonul én pedig elveszítem az állásom. A környezet jó, a munkaidő is fix nincs túlórázás. A fizetés is megfelelő, bankszektorban teljesen elfogadott. A ranglétrán is van lehetőség előrelépni igaz mostanában már egyre nehezebb.
2016/07/30

Ügyintézőként dolgozom és nem valami rózsás a helyzet. A fizetés 100 ezer Forint fölött van egy picivel erre jönnek még a cafeteria+bónuszok, de utóbbi teljesítményfügő. Elég nagy a stressz ugye emberekkel kell foglalkozni így van olyan nap ami egyszerűbb meg persze olyan is, aminek a végére hulla vagyok. A munkatársaim jók, a kollektíva megfelelő. Rengeteg a továbbképzés, tanulnivaló amit tényleg komolyan is vesz a bank. Összességében egy jó hely, vállalható fizetéssel jó munkarenddel.
2015/01/02

Csak jókat tudok mondai a bankról, megfelelő a bérezés támogatja a olgozók bejárását, foglalkozik a munkatársakkal. Rengeteg oktatást, tanulmányi programokat indít, a fiataloknak is lehetőségük van bekerülni a bankhoz, ahol megkapják a megfelelő támogatást. A környezet kellemes motiváló, a közösségen belül nagyon jó az általános hangulat a legtöbben szeretnek itt dolgozni és szeretik a munkájukat. Bárkinek szívből ajánlom.
2014/09/18

Semmi sem kiemelkedo ennel a banknal olyan mint a tobbi. Par evet lehuztam ott jo volt de felejtheto
2014/01/20

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?