HM EI Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest X. kerület, Salgótarjáni út 20.

A HM EI Zrt. a Honvédelmi Minisztériumhoz tartozik melynek fő profilja a hazai iparvállalatoknál kifejlesztett alapeszközökre épülő rádió felderítő,- és zavarórendszerek tervezése, speciális hardver- és szoftverelemek fejlesztése, illetve a rendszer szállításához kapcsolódó oktatás, kiképzés és szaktanácsadás. Ez kibővült a megalapítása óta ingatlanüzemeltetési feladatokkal illetve biztonsági és őrzés-védelmi tevékenységgel is.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Nagyon nem jo itt dolgozni nincs jo penz meg semmi a vezetok zsebet tomjuk csak mert ok felmilliot siman zsebretesznek havonta amit csak nekunk koszonhetnek. Kapzsi onzo banda!
2016/06/25

Máshol jobban megbecsülik a dolgozót mind anyagilag mind emberileg. Ki vagyunk hajtva ettől romlik az ember egészsége és teljesítménye. A családommal se tudok eleget lenni ami megbocsátható lenne ha a bérezés számomra vagy legalább a többi cégnek megfelelő lenne, de így kimondottan frusztrál a dolog. Csak a barátaim tartanak itt de ha így marad ők sem sokáig.
2016/01/02

Nagyon kevés kollégám szereti túlságosan hektikus munkahely ide-oda ráncigálnak, nem foglalkoznak a dolgozóval csak amit és amennyit muszáj kifizetik és kész. Nem kell az én lelkem simogatni, de hogy ennyire lenézzenek az már kritikán aluli!
2013/10/08

Nem ajánlom senkinek se alacsony a fizetés egyre növekednek az elvárások, állandóan létszámhiánnyal küszködik a cég, amit nem is csodálok. Simán kivihetnek már akár a határra is, amire vagyonőrként azért annyira nem vágyom. Nulla!
2013/05/30

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?