AdNovum Hungary Kft. munka, fizetés, állás vélemény

középvállalkozás (<250fő)

Budapest II. kerület, Kapás u. 11-15.

Az AdNovum egy vezető svájci szoftverfejlesztő cég, mely leginkább üzleti és biztonsági szoftvereket fejleszt. Több irodája van a világban az egyik pont Budapesten található.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Az AdNovumnál értékelik a fáradozásaimat és a munkámat, mindamellett hogy egy szuper és profi csapatunk van. Ez az ami különösen tetszik a vállalatban. A körülmények is kiválóak mindamellett hogy rengeteg lehetőségünk van fejlődni.
2017/02/28

Átlagos fizetés viszont nagyon szuper csapat és környezet ami motiválólag hat, ráadásul a vezetőség is partner a munkában és nem hátráltató tényező. Szeretem a munkámat egy darabig még szeretnék itt dolgozni.
2016/03/21

Tökéletes munkakörülmények, karrierlehetőség és nagyon emberséges barátságos a csapat. Van lehetőség a rugalmas munkavégzésre, ami a családom szempontjából nagyon is lényeges!
2016/02/22

Imádok itt dolgozni nagyon!!
2015/08/09

Sokat fejlődtem mióta itt dolgozom és nagyon jól érzem magam. Ez egy olyan munkahely mint amilyenről a suliban álmodtam. Hatalmas plusz és csak ajánlani tudom!
2015/07/13

Odafigyelünk egymásra és támogatjuk egymást mindenben. Ez az ami különlegessé teszi ezt a céget. Egy nagy család vagyunk és közös erővel oldjuk meg a nehezebb feladatokat is szükség esetén. Remek vezetőink vannak akik tényleg utat mutatnak és nem hajcsárként viselkednek. Persze van követelmény amit teljesíteni kell de ezt megfelelő tudás meglétének esetében itt a legkönyebb. A munkánk pedig minden létező módon megfelelően van honorálva így bárki aki ide szeretne jönni vagy gondolkodik a váltáson bátran ajánlom csapatunkat.
2015/04/26

Nagyon jó a csapat, tényleg jóbarátok vagyunk a munkahelyen kívül is. Megfelelő bérezés korrekt juttatások jófej főnökök.
2014/11/24

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?