Müller Drogéria Magyarország Bt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Váci u. 19-21.

A Müller német drogéria-hálózat mely Európa 6 országában működtet drogériákat, köztünk hazánkban is 2010 a Corvin-plázában. 1350 m2-en drogéria, luxus parfüméria, játék, biokozmetikumok és háztartási termékek nagy választékát kínálva.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Boltvezető-helyettesként is túl vagyok terhelve állandó a csicskáztatás, szaladj háromfelé, a túlóra is mindennapos mire el tudom végezni a napi teendőket. Mindezt olyan pénzért hogy kisebb felelősséggel járó dolgozók is simán megkapják. Szóval inkább kacsingatok más irányba mert ez így nem előrelépés.
2016/10/05

6 órás bejelentett munkám van, erre kapok minimálbért plusz kajajegyet meg kedvezményt háztartási cikkekre. hétvégén is menni kell de arra rájön a pótlék is. Néha elő elő fordul hogy túlórázom de az nem annyira vészes.
2014/08/24

Ha teheted ne ide gyere hidd el. Én a központban voltam és ládákat pakoltam de minimálbérért egyész nap 30-40 kilós ládákat pakolni nem igazán buli. A szabályok meg hiába vannak mindenki leszarja őket, a férfiak még talán segítőkészebbek de a nők na ők nem. Minden percre pontosan megy, még a kajaszünetet is le kell dolgozni természetesen. Minden ügyességet kitalálnak hogy többet dolgozhass úgy hogy minél kevesebb szünetet kelljen tartani. A pénz ki van fizetve de azért egy-két túlóra és ilyesmi becsúszik. Nem akarok senkit se eltántorítani de ha teheted keress mást
2014/05/20

Tiszta rendezett munkahely ahol nem kell fizikailag megszakadni,de persze mindig van mit csinálni. Ha végre meglesz a béremelés akkor már egy vonzó munkahely lesz de még most annyira nem az.
2014/04/04

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?