ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VII. kerület, Dózsa György út 48.

Az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. célja, a megváltozott munkaképességű munkavállalók rehabilitációs foglalkoztatása. Többféle tevékenységet is végez: nyomdát, varrodát üzemeltet, valamint csomagolással foglalkoznak illetve a dolgozók seprűt is készítenek.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

A korulmenyek azert van ahol nem kielegitoek es ez felhaborito, van ahol embertelen a munkakorulmeny.
2017/02/10

Ajnálanám minden megváltozott munkaképességűnek, mert egy jó hely ahol korrektek a főnökök és a munkatársak is. És még a fizetés is tűrhető.
2016/01/23

A penz keves de ennek is orulni kell hogy itt lehetoseget kapunk elunk vele. A munkanak mennie kell de legalabb a hangulatunk jo persze nem a fizetestol, de sok panaszra okom nem lehet.
2015/09/11

Nagyon otthonos a munkahely ahol sok a vidamsag illetve a kozos program. szeretek itt leni es masnak is batran ajanlanam.
2014/02/12

Van lehetőség részmunkaidőre és van annyi empátia a főnökökben hogy szükség esetén hamarabb el lehet menni. A munkatársak nagyon jók, örömmel megyek be reggel dolgozni. Sokszor monoton a munka, de a többiekkel feldobjuk. Nem nyaggat minden másodpercben egy főnök hogy mi van már, nagyjából kényelmes a munka.
2013/11/02

Kicsit monoton a munka, viszont nagyon jó a csapat és örülök hogy itt dolgozhatok. Szeretnék innen nyugdíjba menni.
2013/05/15

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?