Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Szolnok, Tószegi út 21

Az intézmény, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet a megye lakosságának egészségügyi ellátásában és az egészségügyi szakképzésben meghatározó szerepet betöltő intézmény.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Az egészségügy kegyetlen de nagyon szeretem a szakmám, szeretek gyógyítani. Szeretem hogy a kollégáim is hozzám hasonlóak és ezáltal az embereket tudjuk segíteni.
2017/03/21

Egyre több a munka de szerencsere hozzank fiatalok is erkeznek segiteni, igy meg el tudjuk latni a feladatunkat. Szakmailag nagyon kepzett kollegaim is vannak es erzem hogy mindenki a szakmajaert el. NEm is kell mondanon de a fizetesek meltatlanul alacsonyak
2015/12/28

Szeretném megköszönni kollégáimnak hogy együtt dolgozhatunk és a mostoha körülmények ellenére sikeresek vagyunk. Bízom benne hogy az egészségügy helyzete javul és a jövőben is sikeresek leszünk.
2015/05/14

Sokszor vannak türelmetlen emberek a rendelőknél de látják hogy milyen keményen dolgozunk és ezért nagyon hálásak. Az elismerést az emberektől kapjuk, sajnos a munka sokszor a magánéletem rovására megy mert sokszor kell túlórázni. Itt nem a pénz miatt dolgoznak az emberek.
2015/04/09

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?