Sanmina-SCI Magyarország Elektronikai Gyártó Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Tatabánya, Kóta József utca 2.

A Sanmina vállalatcsoport egy amerikai multinacionális cégcsoport, akik elektronikai eészegységek bérgyártására, összeszerelésére, berendezések készre szerelésére szakosodott. Vevői a világ legnagyobb elektronikai cégei közül kerültek ki a multimédia, az autóipari elektronika, a telekommunikáció illetve az orvostechnika területéről.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Kevés a bér nagyon. Van termelési bónusz, 16k kafetéria, és buszjárat. A vezetéssel van a probléma, de nagy. Alapozni nem lehet rá, főleg hogy operátori szinten nagyon kevés a fizetés. Persze ha vállalod a túlórákat akkor lehet jól keresni, de akkor alig vagy otthon.
2017/03/10

Ne legyetek olyan hulyek hogy ott dolgoztok nevetseges az egesz ceg….gyeretek a coloplasthoz az egy fokal jobb mar
2016/11/23

Rossz a legkor, a korulmenyek, nem igazan torodnek a dolgozokkal. Az igeretek nagy reszet nem tartjak be, a penz keves a legkor stresszes. Senkinek se ajanlom csak ha kenyere mulik rajta es nincs mas.
2016/06/27

Nem szerettem ott dolgozni semmibe van nézve a dolgozo és a munka is rosszul van elosztva, a szervezés az borzasztó. Fejlődni kellene rengeteg téren, mert a körülmények is pocsékak és nem a hülyeségekre elszórni a pénzt.
2015/01/04

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?