Magyar Államkincstár munka, fizetés, állás vélemény

középvállalkozás (<250fő)

Budapest V. kerület, Hold u. 4.

A Magyar Államkincstár gazdálkodó, központi költségvetési szerv, amely az államháztartásért felelős miniszter szakmai, törvényességi és költségvetési irányítása alatt áll. Felelős az állami költségvetés végrehajtása során a pénzforgalom lebonyolításáért és az elszámolásokért, a költségvetési pozíció előrejelzéséért és a likviditás menedzseléséért, továbbá meghatározott adatszolgáltatásokért.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Állami cégnél jó dolgozni, megfelelő fizetés emberbarát beosztás, jó és bőséges juttatások, megfelelő erkölcsi elismerés. Jó a munkahelyi hangulat, igaz néha mikor hajtósabb időszakban vagyunk akkor könnyen stresszessé tud válni az egész.
2015/12/06

Biztos munkahely jó hátérrel, nagyon jó társaság jó a kapcsolatom a kollégákkal. A munkaidő mindig kiszámítható, jól tudok tervezni, a magánéletem nem látja kárát. Vannak céges rendezvények, jó bulik, céges juttatások (autó, mobiltelefon). A fizetésemmel is elégedett vagyok.
2014/03/12

Nincs igazan elorelepesi lehetoseg, mint ahogy a fizetes se olyan mint ahogy elvarna az ember, foleg a kozszferaban. Nekem kicsit unalmas az egesz, de jelenleg meg ez a biztos hely a szamomra, nehezen merek valtani.
2013/06/09

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?