Wescast Hungary Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Oroszlány, Szent Borbála u. 16.

Kínai tulajdonú autóipari vállalatcsoport, amely kipufogórendszereket szállít a globális autópiacra. Vezető beszállító a személyautókhoz és kisteherautókhoz készített kipufogócsonkok területén.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Wescast, hát lehúztam ott egy jó pár hónapot fejlődési lehetőség egyenlő a 0 -val ha pénzt is akarsz keresni akkor a beled ki kell dolgoznom meg persze a minimum 60 túlóra a szabad hétvégédet felejtsd el mivel vagy a pénz vagy a szabad hétvége ez a filozófiája a kínai vezetésnek. A béremelés hát ez az igazán vicces és egyben siralmas a régi dolgozókkal van kiszúrva jelenleg a 900 ft az órabér és egyáltalán nem tudásszint alapján van béremelés hanem "nyalás" alapján! A munka törvénye egyáltalán semmilyen tekintetben nincs betartva. Összegezve senkinek nem ajánlom, ettől már csak jobbat lehet találni!
2017/06/30

Nagyon rossz cég én is csak rosszakat olvastam róla, de most már tapasztalatból is tudom mondani, hogy borzasztó. Nincs rendes fizetés, ha bírnánk 7 napból 7-et lehetne dolgozni. Tele van nagyokos emberekkel akiknek persze csak a szája jár, de mégis ők az ügyesek okosak.
2017/06/19

Sunyi cég, állandó munka, a túlóra sincs sokszor kifietve. Imádják a rabszolgamunkát. Ha nem vagy nyaller vagy román, akkor sz*r dolgod lesz.
2016/11/04

A fizetés még tűrhető, de azért a beled is ki kell dolgozni. Nem vagyok már ott de a világ pénzéért se mennék vissza. Lenézik az embert, van helyetted 100 másik felfogás hajtás van csak.
2016/06/01

lehuztam ott egy par honapot hat gyasz az egesz. se rendes penz se rendes munkatarsak semmi. a hulye dolgozik csak ott
2013/11/14

Egy rémálom a cég mióta a kínaiak itt vannak. Jönnek mennek csak az emberek nem lehet fejlődni a körülmények is irtóra gyengék, veszélyes, pörgős a munka emiatt stresszesek az emberek.
2013/06/30

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?