Eagle Ottawa Hungary Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Szolnok, Piroskai u. 12.

Az Eagle Ottawa autóipari bszállítóként tevékenykedik, bőrbelsőket készít ügyfelei számára.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Biztos munkahely, nem engedik el a melóst 1 hónap után ok nélkül. A bejárást/bérletet fizetik van céges busz is. stresszes hely, tele van tapló idiótával, legyen az egy felkapaszkodott cutting coach, vagy egy csoportvezető, de a szabásztársak és a minőség ellenőrök is gondoskodnak a stresszfaktorról. Az elvárások sokszor irreálisak.
2017/05/11

Igazából nem nagy eresztés viszont egy Tesconál jobban fizet klasszisokkal. Most nagyon nyomatják a túlórát így a pénz is több. A viselkedésre nagyon kell vigyázni mert rengeteg a besúgó mocskos ember.
2017/02/12

Nyalosok jutnak csak elore, megy az egymas mogotti kopkodes, kibeszeles, aki benyalta magat a fonoknel, az meg lenezi a tobbit. Mocskos egy hely minimalbernel alig kapsz tobbet ha megszakadsz akkor se
2016/11/19

Görènyek a főnökök főleg a szabászaton.Pont emiatt számolnak el olyan sokan a cègtől.Folyamatos a felvètel mert a degenerált kócsok ès csop.vezek beteges viselkedését nem sokan tudják tolerálni.
2016/07/20

Ha fontos a pénz és nincs más akkor ajánlom. Az emberek jönnek mennek aki egy évnél tovább bírja, az már nagy valószínűséggel ott is fog maradni. A munka még kibírható lenne, de a dolgozók na azok nem azok.
2014/11/09

A környéken a legjobb fizu meg juttatások de ennyi a pozitív csak. Ha jól bírod lelkileg meg fizikailag akkor mehetsz oda, de amúgy menekülj. Kivételezés, lenézés, kavarás és sok sok munka őrült módjára ez van.
2014/03/11

haggyuk nincs rendes penz es csicskaztatnak csak
2013/11/03

Nem lenne egy rossz munkahely a környéken elég jól fizet, de a főnökök borzasztóak. A termelés hajtós, a vezetők bunkók és lehetetlen dolgokat várnak el. A dolgozók is borzasztóak tudnak lenni egymással. Nagyrészt jobb mint a többi helyi munkahely, de a termelés az kemény.
2013/05/08

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?