Autoliv Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Sopronkövesd, Iskola u. 38-50.

Az Autoliv Kft Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme. 1990-ben alapították, az anyavállalat a svéd Autoliv, mely gépjármű biztonsági berendezéseket gyárt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Nehéz munka, gyorsan kell dolgozni, kell hozzá kézügyesség..sok a tuskó munkatárs, én volt sittessel is beszélgettem..közvetítőn keresztül voltam, kisebb pénzért, mint az autolivesek, a három műszak borzasztó, úgyhogy hamar eljöttem ..
2017/07/23

Nem tudom mikor akarnak már végre változtatni a körülményeken? MErt itt a nyár és az emberről szakad a víz. Műszerész vagyok én nem pék, hogy egész nyáron a zsírom süttessem.
2016/06/16

Nem szeretem, kihajtjak az embert, raadasul monoton is naon. A penz miatt nem hagyom ott, mert máshon ennyit se kapnek.
2016/05/21

Keves penz borzaszto korulmenyek egyszoval sz*r az egesz nem eri meg ide eljonni
2015/11/19

Borzasztó körülmények, nyáron forróság télen kegyetlen hideg. És ezt megfejelik még a nulla fizetéssel, hát köszönöm én ebből többet nem kérek! Kihasználó mocskos banda, itt az ideje a váltásnak!
2015/09/10

Vannak jo juttatsok, a penz is elmegy viszont a korulmenyek eleg rosszak. Jo viszonyt apolunk a munkatarsakkal, valamint egy stabil munkahely. De meg most is sok ember hianyzik, emiatt mi is szivunk.
2014/10/30

Szeretek itt dolgozni jók a juttatsáok meg persze a pénz. a főnökeim is közvetlenek meg normálisak, a munka húzós és nehéz, de ez van. Van busz ami bevisz a gyárhoz.
2013/12/07

Átjáróház lett az egész cég, sok oda nem illőt is felvesznek, akik mélységesen tojnak erre az egészre, büdös nekik a munka. Nem lenne rossz hely amúgy, de a körülményeken és a főnököknek még van mit fejlődni.
2013/06/03

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?