Rendőrség munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Teve utca 4-6.

A Rendőrség az ország állami szintű rendőrsége, mely a Belügyminisztérium alárendeltségében működik. Országos szinten megyei főkapitányságokra tagozódik, melyek fogják össze a városi kapitányságok működését. Főként rendészeti feladatokat lát el.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

A fizetés nem rossz, a munkakörnyezet azonban katasztrofális, létszámhiány, gyenge felszerelés.
2016/09/26

Szeretem a munkámat, mindenki szolgálatkész, segít amikor szükséges jó az összetartás. Biztos munkahely, méltó fizetéssel és további juttatásokkal, előrelépési lehetőségekkel. Remélem még sokáig dolgozhatom majd itt.
2015/10/14

Nem szeretek itt dolgozni, szét vagyunk hajszolva, sokszor egy szolgálat megy le szinte étlen-szomjan. A túlóra mindennapos, páran kerülnek emiatt betegállományba.
2015/07/02

Van lehetőség a fejlődésre, továbblépésre, rengeteg továbbképzés indul. Ezáltal megtalálható a nekünk tetsző munka. Szeretek itt lenni, én már megtaláltam a helyem és azt csinálok amit szeretnék. A kollégák is rendesek, van összetartás, van életpálya-modell. Ajánlom.
2015/02/20

Stabil munkahely, ahol a hazat szolgalom. Benne van a veszely is a pakliban, de en ezt szeretem csinalni. a kollegakkal jo a kapcsolat, ez sokat segit egy-egy hosszu szolgalat alatt. A korulmenyeket tenyleg birni kell, hidegben forrosagban jarorozni vagy allni. De aki idejon az szerintem tisztaban van ezekkel, aki esetleg nincs az hamar ki is hullik.
2015/01/28

Borzasztó az egész, keménynek kell lenni hogy kibírd. Ráadásul sokan lenéznek, hogy csak egy hülye rendőr vagy, a felettesedtől az utca emberéig. Stressz, rossz körülmények, több megbecsülést érdemelnénk.
2015/01/05

Imádom, számomra egy valóra vált álom mindig is rendőr szerettem volna lenni. Ugyan áldozatokat is kell hozni, de a hazáért, a szolgálatért mindent!
2014/10/14

Nem rossz munkahely, tűrhető a fizetés, rengeteg a juttatás, illetve biztos munkahely. Viszont cserébe nagy az ember vállán a felelősség, túlfeszített a munka és azért természetesen veszélyeket is rejt magában.
2013/01/27

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?