Szegedi Tudományegyetem munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Csongrád Szeged, Dugonics tér 13.

A Szegedi Tudományegyetem hivatásának tekinti az alap- és mesterképzés, a tudományos (doktori) képzés, a felsőfokú szakképzés és a szakirányú továbbképzés szintjein megvalósuló minőségi oktatási tevékenység folytatását. Minden képzési terület képviselteti magát amik között alap-, mester- és PhD szakokat egyaránt találunk, a kínálatot pedig a felsőfokú szakképzések teszik teljessé.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Szeretem amit csinálok, változatos tud lenni, valamint a kollégákkal is nagyon jó a viszony. Viszont nagyon aggasztóak a fizetések és a juttatások. Alulfizetettnek, és kizsigereltnek érzem magam, csak a munkám szeretete az egyetlen, ami még itt tart.
2017/03/27

Unalmas egyhangú a munkám, nem sok pénzért ráadásul. Előrelépni nem igazán lehet, a környezet is borzasztóan siralmas. Nincs jobb lehetőség így kénytelen vagyok ez most megtűrni, de amint lehet biztosan elmegyek máshová.
2013/11/24

Elvagyok de nem ez almaim munkaja. A kenyszer hozott ide, mert dolgozni kell de nincs a munkahelyben semmi vonzo. A penzt nagyon keveslem, a munka az siman kibirhato, sokszor laza is. A fizetes merteke miatt nem igazan ajanlom senkinek se.
2013/06/04

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?