Nemzeti Művelődési Intézet munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Corvin tér 8.

A Nemzeti Művelődési Intézet a magyar kulturális életet fogja össze, a közművelődési ágazat stratégiai fejlesztője és szolgáltató intzéménye. Koordinálja és megteremti a magyar közművelődés egészét.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Mozgalmas munka mindenki pörög, próbál optimista mosolygós lenni egész nap. Sokszor öntenek a kollegák is lelket belém, ezért szívesen megyek oda dolgozni. Ez az egyetlen jó érv mellette csak. Kevés fizetés és megbecsülés előrelépési lehetőség se sok van sajnos.
2017/02/10

Szeretnék csupa pozitív dolgot írni, de nagyon nehéz. A csapat persze odaadó és mindenki 1000%-al odateszi magát, viszont az anyagiak borzasztóak. Csak abban az esetben tudom ajánlani, ha valaki tényleg nem a pénzért csinálja. Mert ha az számít akkor nem érdemes itt elhelyezkedni.
2016/03/05

Nem stresszes a munka, emberekkel foglalkozhatom egesz nap. Imadom a munkam csak zavar hogy nincs elismerve az ember se anyagilag, se erkolcsileg. Tipikus hateremberek vagyunk, akiknek a munkaja elengedhetetlen es mi nem kapunk vastapsot vagy kituntetest. itt mindenki oaadoan dolgozik, kiteszi a szivet lelket vissza viszont nagyon keveset kapunk. Ezt ki kellett irnom magambol. Ha ide szeretnel jonni szerettel varunk, de ezekkel szamolj
2016/01/07

Könnyű megtalálni a közös hangot mindenkivel, odaadóan dolgozunk a partnerszervezetinkkel, hogy jobb lehetőségeket teremtsünk. Sokszor ez sok áldozattal jár, de úgy érzem megéri.
2015/03/29

Vannak képzési lehetőségek a főnökség rugalmas, családbarátok. Irtó jófej munkatársak, a csapatmunkára való készség elengedhetetlen. Szívesen járok ide dolgozni.
2015/01/17

Átlagos munkakörülmények, jó csapat, sok sok emberrel meg lehet ismerkedni. Jók a partnerszervezetek mindenki nyitott nálunk.
2014/10/08

Sajnos a fizetés nagyon kevés, sokan csak a kötelességtudatok és az elhatározottságuk miatt dolgoznak itt. Nem vagyunk kellően megbecsülve.
2014/07/22

Eléggé laza munkahely, nem fogsz megszakadni a munkától, de a zsebed súlyától se. Közszféra szerintem ez mindent összefoglal. Maximális tisztelet annak aki még bírja és csinálja.
2013/06/25

Imádom a munkám, jó a hangulat, a munkatársak is kitűnőek és elszántak. Viszonylagos szabadságot élvezünk, rugalmas a munkaidő és jól megközelíthető. A pénzbeli honorálás viszont nagyon el van maradva a befektetett munkától.
2013/06/24

Rengeteg a jó program, a csapatépítő, a közös munka mindig feldob. De megélni nehéz belőle inkább olyan ez mint egy hobbi amiért fizetnek is.
2013/02/06

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?