Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolc, Robert Bosch Park 3.

A Bosch 2003-ban alakult gyáregysége autóipari alkatrészek, indítómotorok, relék és hajtóművek gyártásával foglalkozik.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Úgy látom itt végre van karrierlehetőség, elismerés és normális fizetés. Meg kell érte ugyan harcolni, de ha valaki jól dolgozik nem lehetetlen még egy ilyen multinál sem. Ami a leginkább zavaró csak, az a munkatársak irigysége, és a folyamatos klikkesedés. Nincs egy jó összetartó mérnökgárda.
2017/06/16

Mint minden Boschban itt is nagyban függ az életed attól hogy hol vagy. Az aljameló az keveset fizet és kicsinál, a feljebb lévő okosabb munkák már sokkal elviselhetőbbek és pénzben is kicsit magasabban mozognak.
2016/02/19

Nincs mar rendes fizetes itt sem kozbe meg halara hajtanak...
2016/01/23

Időben van fizetés és be is vagyunk jelentve. Jár cafeteria, tiszta a munkakörnyezet. Szeretek itt dolgozni az egyik legjobb lehetőség a környéken.
2016/01/19

Nagyon keves a fizu es sokat kel rohangalni meg csicskazni a fonoknek.
2015/10/28

Én szeretek itt dolgozni szerintem egy elfogadhato munkahely tudnek ennel rosszabbat is mondani. a kornyezet legalbb jo és a penzt is idoben megkapom.
2014/07/10

Magasabb beosztásban egy tűrhető munkahely de kétkezi melósnak itt se arany az élete. Inkább egy pesti céget ajánlanék talán a fizetés is több….sőt biztos.
2014/04/22

Biztos munkahely de ahhoz dolgozni is kell rendesen. Nagyon figyelnek a szabályok betartására, a beosztás is mindig jo előre megvan, így lehet vele számolni. A fizetés már annyira nem jó, de itt keleten nagyjából jónak mondható szerintem.
2014/03/25

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?