Nemzeti Adó- és Vámhivatal munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Széchenyi u. 2.

A NAV egy államigazgatási és fegyveres rendvédelmi feladatokat ellátó kormányhivatal, melynek feladatai közé tartozik az adózással kapcsolatos tevékenységek végzése, illetve a közösségi vámjog hatálya alá tartozó összes tevékenység végzése.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Állami cégként jellemző a rendezettség, a jó beoszthatóság, rugalmas munkaidő. A munkafeltételek rendben vannak, a munkatársak úgyszint én még a fizetésen csiszolnák kicsit, mert az nem valami őrülten sok.
2017/01/19

Karrierlehetoseg es a fizetes nagyon karcsu. Igazi unalmas munka szamomra. A juttatasok talan ami miatt megeri amugy nem masabb mint barmi a maganszferaban.
2016/08/01

Jobban keresni csak magasabb beosztásban lehet, monoton munka. Zsúfolt iroda, alig-alig lehet feljebb lépni. Személy szerint a privátszférát ajánlom én is inkább átjöttem ide, a munka itt is sok, de legalább anyagilag jobban meg vagyok becsülve.
2014/10/27

Nem ajanlanam igazan senkinek se. El lehet lenni ha eppen munka kell valakinek, de karriert itt nem lehet epiteni.
2014/04/06

Én szeretek itt dolgozni rendezett körülmények mind anyagilag, mind környezetre. Igaz valahol többet is lehet keresni, de ez legalább mindig bejelentett, hosszútávú állás.
2013/10/29

Állami cégként a fizetés mindig időben érkezik, jók a juttatási csomagok. Van lehetőség továbbképzéseken való részvételen is, kapunk utazási térítést is, a szabadságok mindig ki vannak adva.
2013/10/28

Mindig van munka, sőt vannak kimondottan nagyon hajtós időszakok is. A juttatások megfelelőek, viszont eléggé alulfizetettnek érzem magam és előrelépési lehetőség se sok van. Könnyű megragadni egy poszton, egy idő után megfelelő tapasztalattal és tudással szerintem ajánlott a váltás.
2013/07/27

Szeretek itt dolgozni, a sok plusz miatt ja es a munkatarsak is jofejek.
2013/05/13

Elég sok a munka és ahhoz képest nem sok a fizetés. A munkatársak barátságosak, vannak béren kívüli juttatások, konyha, büfé automaták. A munka elismerése lehetne jobb is.
2013/05/11

Úgy érzem, hogy a bevételhez képest igazán nevetséges a fizetés amit közalkalmazottként kapunk. Van ugyan juttatás, meg egy-egy kedvezmény is de szerintem ez akkor is nevetséges. Szerencsére még időben otthagytam az irodát, de nem is bántam meg.
2013/05/01

Összességében nem rossz, kiszámítható, rugalmas munkaidő, biztos munkalehetőség. A fizetés mindig időben érkezik. Aki akar annak lehet tanulni, van nyaralási lehetőség sok mindent támogatnak. Én ajánlom!
2013/01/25

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?