Magyar Honvédség munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Kerepesi út 29/b

A Magyar Honvédség függelmi rendszerben működő, centrálisan vezetett fegyveres állami szervezet. Fő feladata az ország szuverenitásának illetve területének védése, valamint a NATO-ban vállalt szerepek betöltése. Ezen kívül azonban részt vállal természeti és ipari kaasztrófák enyhítésében is, béketámogató és humanitárius akciókban is.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Nem kell megszakadni a sima hétköznapokon a fizetés az biztos, és vannak juttatások is természetesen. Minden nap egyforma, monoton és unalmas, gondolkodni nem kell hiszen mindent megmondanak.
2015/11/12

Egy biztos az az anyagi háttér meg a biztos munkahely. Nekünk jó csapatunk van így a hangulat is kitűnő.
2015/07/31

Aki meg tudja szokni a környezetet, a fegyelmet, a parancsolgatást, illetve az ezzel járó hülyeséget, valamint kitartó annak ajánlani tudom, hiszen van egy biztos munkahelye. Viszont rengeteg a kötöttség, bármikor átvezénylehetnek máshová, mindig készen kell állni, ez a magánélet rovására megy erősen. De aki vállalta az ezzel már az elején tisztában van.
2015/07/22

Türhető fizetés, cafeteria, jó társaság, bejelentett munkahely, előrelépési lehetőségek. Emellett vannak képzések, támogatják a nyelvtanulást. Aki be meri vállalni és kimegy külföldi misszióba, ott szépen lehet keresni.
2015/03/27

Szeretek itt dolgozni, megbecsülik a munkámat és a hazámat szolgálhatom, segíthetek ha baj van. Ugyan sok áldozattal jár, de számomra megéri.
2014/09/23

Csaladias hangulat kiszamithato munkahely. Ruhapenz egyeb juttatasok, biztos fizetes.
2013/12/14

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?