Bonafarm Csoport munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XII. kerület, Alkotás utca 53

A Bonafarm csoport több cégből áll. Ezek a cégek két csoportra oszthatóak: egyik csoport az állataik számára termelik meg a takarmányt, a másik csoport pedig a megtermelt élelmiszeripari alapanyagokat dolgozza fel. A cégcsoporthoz tartoznak olyan híres márkák mint például: a Pick, vagy a Mizo.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Nem ajánlom nagyon skótok ahol a kisembereket semmibeveszik csak löknek egy csontot szó szerint. A körülmények a fizetés a vezetők mind pocsékok, egyedül a kollégák akik rendesek és nem áskálódnak kémkednek vagy nyalnak.
2015/03/17

Egy piacvezető nagy és neves cég, akik mindig a legújabb technológiákkal folyamatosan fejlesztik a termelést és a céget. Tőkeerős munkahely, senkinek sem kell félnie, hogy esetleg megszűnik a cég. Minden dolgozót támogatnak a vezetők segíőkészek és nyitottak. Rengeteg tanulási és fejlődési lehetőség van, még akár fiataloknak is ideális lehet.
2014/12/01

Sajnos nagyon alulfizetett állásai vannak a cégnek pedig lenne pénzük a fizetésre de ugye akkor eltűnik a profit.
2014/01/03

Nagy csalodas ez a ceg az allashrdetesekbe leirva minden olyan szepen hangzik de a valosag annak szoges ellentete: nem versenykepes a fizetes, nem fejlodsz sehova
2013/12/07

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?