Pécsi Tudomány Egyetem munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Baranya Pécs, Vasvári Pál utca 4.

A Pécsi Tudományegyetem Magyarország egyik legnagyobb hallgatói létszámmal rendelkező felsőoktatási intézménye.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Nagyon keves es rossz minosegu eszkoz all a rendelkezesunkre, az ujak beszerzese is problemas ilyen most az oktatas idehaza. Fejetlenseg es sokszor rosszmajusag jellemzi a fejeseket. Allando atalakitasok nehezedo korulmenyek.
2016/12/05

Rendesek a munkatársak hamar befgadtak és megmutattak mindent hogy kell csinálni. A munka sokszor hajtós és sok felelősség van az ember vállán. Viszont sok előrelépési lehetőséget látok.
2016/11/24

Szeretem a munkám de számomra az egyetemi munka hivatás. Csak azért csinálom, mert amúgy a versenyszféra lassan már jobb annál ami itt folyik. A közvetlen munkatársakkal nagyon jó a kapcsolat, segítjük egymást ahol csak tudjuk, de ez kell is, mert a főnökök sokszor minden apróságba belekötnek. Nehéz így végezni a munkámat.
2016/10/19

Folyamatos hajtás stressz, szinte lehetetlen határidők, ezekhez mérten pedig méltatlanul alacsony fizetés illetve a munkakörülmények se a legjobbak mindig igaz már most legalább kaptunk új számítógépeket.
2016/07/28

Mostanság a vezetők kezdenek egyre kellemetlenebbek lenni, nem olyan jó már itt dolgozni mint amilyen régebben volt. Mindenki sokkal rugalmatlanabb nem fejlődik az egyetem sehová, sőt inkább viszafelé. A dolgozók felé is nulla empátiával vannak.
2013/05/08

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?