Praktiker Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Mester u. 87.

A Praktiker az európai barkácsáruház-piac vezető vállalatai közé tartozik. Európában jó pár országban jelen van, hazánkban 1998-ban nyitotta meg első áruházát Budapesten. Az anyavállalat ugyan csődben ment, de a Papag A.G. megvásárolta, és továbbra is Praktiker néven működteti az áruházakat. 19 magyarországi üzletében, több mint ezer embernek ad munkát.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

A fizu nulla senki ne menjen oda
2017/04/22

Nem ajánlanám senkinek se, elég gáz az egész de a csapat legalább jó és összetartó.
2015/08/24

Nehéz cuccoket kell sokszor pakolni ami megterhelő, a pihenőidő is csak akkor jár ha ügyes vagy, mert azért itt nem igazán veszik komolyan. Állandóan basztatnak persze szokásos jó magyar minimálbérért. Pár hónap után le is léptem.
2015/03/25

Velem jófejek voltak a munkatársak igaz a pakolás néha tényleg nehéz volt, de sebaj rámfért. Pihenni lehet igaz tényleg elég keveset, de mi kimentünk kocsit összeszedni a parkolóba és ott megoldottuk ügyesen. A fizetés tényleg nagyon kevés.
2014/11/03

Én szeretek itt dolgozni igaz a pénz az nagyon minimális sajnos. Jó a hangulat a munkatársak között könnyen és hamar be lehet illeszkedni.
2014/10/03

Penztaros voltam es a szekus ugy figyelt rank mintha ki akarnank rabolni az uzletet, folyamatos stressz, semmibe vett munka ehberert koszonom nekem eleg volt
2013/08/04

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?