Epcos Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Szombathely, Csaba utca 30.

Passzív elektronikai alkatrészgyártás. A vállalat főbb termékei elsősorban ipari alkalmazásokba, illetve gépjárművekbe beépülő zavarszűrők, fojtótekercsek, kondenzátorok.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Voltam már pár helyen de eddig az EPCO a legjobb. Igaz a dolgozók kicsit furcsák és bizalmatlanok, viszont nagyon ritka az amikor akkorát csalódok a vezetőségben pozitívan. Dolgozni itt is kell keményen de legalább elismerik a munkát és nem azt keresik, hogy miért ne fizessenek, vagy hogy verjenek át. Aki pedig komolyan veszi a munkáját, és jól teljesít ott a vezetőség mindent megtesz, hogy ott tartsa az adott dolgozót. Ezt muszály is mert sokakat vonz az ausztriai munka és magasabb fizetés.
2016/10/16

Normalis ceg, bejelentve minden turheto penzer szerintem ok
2016/03/21

Elég nagy a jövés menés a cégtől sokan elmentek külföldre akiket megpróbélnak most keletről áthozott munkaerővel pótolni. Amúgy a fizetés és környezet nem rossz, van céges busz cafeteria minden. Sajnos sokat kell túlórázni de remélhetőleg ez nemsokára megoldódik majd.
2014/09/10

Gyarhoz kepest eleg rendesek az emberrel, van szallas, busz, bejelentett melo. A fizetes sem rossz igaz a potlekok sokat dobnak ra. Nembantam meg hogy elhagytam a csaladom itt sokkal jobb mint Szabolcsban
2013/11/29

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?