OBI Hungary Retail Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Könyves Kálmán Krt 12-14.

Az OBI Európa vezető barkácsáru-forgalmazó cégei közé tartozik.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Most már kezd elviselhető hellyé válni, hogy egy picivel töbet keresünk mint a minimálbér de ezért is rengeteget kellett harcolni. Persze a meló kicsivel se jobb elég fárasztó egész nap.
2017/06/19

Egész korrekt a főnök, el tudok dolgozgatni, figyelnek a dolgozók biztonságára. A munkakörülmények normálisak, a kollégák rendesek. Nagyon hasonló a többi ilyen céghez.
2017/04/10

Jók a munkatársak de egész nehéz a munka, egész nap menni meg pakolni radásul nem kilós kenyereket. A fizetés most már kezd normális lenne, de még mindig kevésnek találom főleg a fáradozásokhoz képest.
2017/02/06

Keves a fizetes es hulyites az egesz
2015/09/21

Semmi extra ennyire erővel dolgozhatnál máshol is. egy a sok közül, kell a munka, dolgozol és kész. Nincs különösebb ok amiért ajánlhatnám.
2014/02/14

Kitűnő csapat, megfelelő vezetés rendezett körülmények, sajnos átlag alatti bér, de legalább bejelentett munka, és mindig időben rendezett munkabér. Biztos kiszámítható munkahely, van mellette az embernek magánélete is.
2013/09/08

A fizetés semmi, belöknek a mélyvízbe nesze dolgozz. a munkatársak próbálnak segíteni, amennyire idejük engedi. Klasszikus fizikai munka, semmi előrelépés, bemész letudod a dolgod hazamész. Klasszikus mókuskerék.
2013/03/12

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?