TEVA Gyógyszergyár Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Hajdú-Bihar Debrecen, Pallagi út 13.

A Teva Gyógyszergyár Zrt. tevékenységének egyik meghatározó területe a gyógyszer-alapanyag-gyártás. Debrecenben és Gödöllőn folytatják a tabletták, kapszulák, kúpok gyártását valamint új lágyzselatin kapszulákat is Debrecenben gyártják. A gödöllői telephelyen a nagy sterilkészítmény gyártási múlt miatt, infúziókat, injekciókat, szemcseppeket állítanak elő.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Régen nagyon imádtam, de mára eléggé bizonytalan lett a helyzet, sok embert küldenek el és rengeteget pletykálnak a munkatársak, egyik rosszabb a másiknál. Remélem javul a helyzet a közeljövőben mert ha nem akkor kénytelen leszek váltani, mivel olyan hű de sokat már nem fizet, a többi cég is felzárkózott.
2017/06/16

Szeretek itt dolgozni jó a fizetés és a megfelelő a környezet a munkámhoz. A munkatársak nagyon kedvesek a laborban sokat tanultam tőlük. Jó karrierlehetőséget tud nyújtani a cég számomra.Mindenkinek ajánlom!
2015/04/21

A fizetési és a juttatási csomag szerintem teljesen rendben van, a munkatársak és a környezet is megfelelő. Ami negatívum az a nehézkes előrelépési lehetőség, és a munka-magánélet rossz egyensúlya. Talán a pénz ami egy kicsit ezért kárpótol. Mindent összevetve azért szeretek itt dolgozni.
2015/02/22

Bátran ajánlom mindenkinek a gyógyszeripar jól fizet. Legalább itt érzem, hogy megérte anno sokat tanulni.
2013/03/23

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?