BAT Pécsi Dohánygyár Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XII. kerület, Csörsz utca 49-51.

A BAT Pécsi Dohánygyár Kft. hazánk vezető hazánk vezető dohányipari vállalata a teljes magyarországi dohánypiacon, valamint Magyarország legnagyobb dohányipari befektetője.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Ha tobb lenne a penz szivesebben dolgoznek itt most csak a kenyszer tart itt mert nem tudtam a csalad miatt kintre elmenni
2016/08/04

Szeretek a gyárban dolgozni mert minden megy ahogy kell az eszközök biztosítva vannak és a termelés is jól meg van tervezve a kollégák is nagyon jók. A fizetés az elmúlt időszakban emelkedett amire szükség is volt már. Sok a munka.
2013/06/12

Elviselhető munkahely ahol egy pár évig el lehet dolgozni. Nem a legjobb a fizetés de vannak juttatások meg rendezett a környezet és a munkatársakra sem panaszkodhatok. Remélem jönnek majd a beígért fejlesztések mert akkor a bér is magasabb lesz....már ha igaz amit mondanak
2013/04/02

Nagyon sokat kell dolgozni rengeteg a túlóra mert kevés az ember. Sokan elmentek a kicsi bér miatt. De legalább bejelentett fix munkahely ami biztos hogy nem fog megszűnni pár éven belül a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően.
2013/02/14

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?