Electrolux Lehel Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Jászberény, Fémnyomó út 1.

Az Electrolux a világ legnagyobb háztartási és professzionális készülékeket gyártó vállalatainak egyike, amely évente 50 millió terméket értékesít a vásárlóknak a világ 150 országában. A termelés központja Jászberényben van, hűtő és fagyasztószekrények, valamint fagyasztóládák és porszívók gyártásával foglalkoznak. Jelenleg Magyarországon 4700 alkalmazottat foglalkoztat.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Régóta nem volt már fizetés emelés ami szerintem szánalmas. Pedig régóta itt vagyok már és keményen melózok, az újonc suhnacoknak meg többet fizetnek mint nekem... nincs jó véleményem.
2017/06/12

Monton unalmas gyárimeló de sokat lehet tanulni vannak továbbképzések. A fizetés kevés. De legalább tuti munkahely.
2017/04/25

Sokféle feladatot adhatnak. Nem olyan nehéz, de a monoton munka eléggé megterhelő és fárasztó. Kb. 2 óránként van egy kis szünet, akkor le lehet ülni. Amúgy kedvesek a dolgozók, ha kérdezel elmagyarázzák amit nem értesz esetleg.
2017/04/15

Van juttatás de a fizetés kevés. nagyon. A hangulat ténylge jó, a beosztás mindig időben megvan tudom mikor kell menni dolgozni.
2016/09/24

Nem szeretem tipikus kényszermunkahely. A fizetés nevetséges, ebből nem igazán lehet megélni. Olyan mint a többi üzem, bejössz, ledolgozod amit muszáj és mehetsz is haza.
2016/09/06

Az ember bejön letudja a munkaidejét és örül hogy megszabadult arra a napra. Ha a fizetés több lenne azt mondanám hogy aki ehhez van szokva az jöjjön, de inkább ha van álasztási lehetőség az ne ez legyen.
2016/05/04

Végülis egynek elmegy, a fizetés időben megvan, a munkatársak összetartanak. A munkakörülmények is megfelelőek, nem koszban mocsokban kell dolgozni. Amit muszáj és kötelező azt megkapjuk, többet nem. Kétkezi munkásnak itt fejlődési lehetősége nincs.
2016/04/03

Elvagyok de penz lehetne tob is.
2015/11/12

Vannak jo juttatasok es a munka se kemeny fizikai. Jo a kedvunk a tobiekkel, a fizetes meg szokott erkezni
2015/02/06

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?