IBM Magyarországi Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Neumann János utca 1

Mi az IBM-nél arra törekszünk, hogy világelsők legyünk a számítástechnikai ipar kiemelkedő vívmányainak megalkotásában, fejlesztésében, gyártásában, beleértve a számítógépes rendszereket, szoftvereket, hálózati rendszereket, tárolóeszközöket és a mikroelektronikát.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Jó kis munkahely volt az elmúlt időszakban azonban egyre több a probléma, változnak a körülmények a piacok. Egy fiatalnak azonban még mindig nagyon jó alternatíva lehet, egy önéletrajzban egy ilyen cég referenciája igen szépen mutat.
2015/09/13

Szeretek itt dolgozni egy komoly globalis nagy hirnevu ceg biztos hatterrel megfelelo programokkal berezessel komoly rendszerekkel. Lenyugoz a szervezettseg a profizmus es ezek engem is motivalnak hogy meg jobb legyek a munkamban es tudjak elorelepni mert itt azt is lehet.
2014/06/28

Nagyon jó cég ahol rengeteg tapasztaltot lehet szerezni, van ehetőség külföldi kapcsolatok építésére és az idegennyelv gyakorlására is. Sokszor van csapatépítő amiket nagyon élvezünk. A környezet nagyon jó, modern, a fizetés tényleg versenyképes a szektorban.
2014/04/02

Nagyon jó a csapat, modern a környezet, rendezettek a körülmények és mindehhez társul egy igencsak impozáns fizetés.
2014/01/20

Globalisan csokkeno piac es massziv cost cutting. Lomha szervezet keves elorelepesi es onmegvalositasi lehetoseggel.
2014/01/10

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?