Bárdi Autó Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Orczy út 46.

A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2004 óta piacvezető pozíciót tölt be az autóalkatrészek piacán. Az egész kelet-európai régióban a legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja, ennek köszönhetően a Magyarországon futó szinte összes autótípushoz elérhető valamennyi alkatrész.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Én mint kiszállító voltam ott de az a kutya munka. Szoros a terv gyorshajtás nélkül szinte lehetetlen időben végezni. Ráadásul feladat az alkatrészek átvételekor ellenőrizni, ami ilyen időbeosztás mellett szinte lehetetlen. A visszaáruval is sok a baj, mert a szerelők leszarják ha rossz alkatrészt rendeltek miután összemocskolják küldik vissza, te pedig odabent magyarázkodhatsz. Sokszor az ember túlórába csúszik.
2016/06/18

Mocskos sunyik túlóráztatnak, ha nem tetszik akkor pedig kirúgnak, a túlórából pedig hol eltűnnek órák, hol az egész papíron, tehát ki se akarják fizetni. Ha nem tetszik elmehetsz van másik 100 alapon állnak az emberekhez. A munkaidő itt mint fogalom nem létezik. Cafeteria sincs és semmi hozzá hasonló azért ez mostanság elfogadhatatlan.
2015/08/26

Nem egy nyugdijas melo ahol a fonok allandoan basztat es ha nem tudsz nyalni akkor meghaltal. De legalabb a penzert nem kell kuncsorogni, de ennyi
2015/08/12

Szemetek a főnökök, szar a fizetés, szar a környezet, embertelenül kell dolgozni, talán egy két jópofa volt munkatársra jó visszaemlékezni. Vannak ennél sokkal jobb helyek is, érdemes odamenni.
2014/01/24

Semmi jót nem lehet a Bárdiról elmondani. Nem véletlenül kereesik folyamatosan a munkaerőt. tiszta átjáróház sokáig nagyon kevesen bírják csak. A raktárban teljesítményes a meló és ha még tényleg ügyesen gyorsan és jól végzed a munkád, akkor se nagyon keresel 120-nál többet. Ráadásul a környezet is elég tré a raktárban, nyáron forró télen megfagysz. Ráadásul felelősség is van dögivel és az ellátási lánc is akadozik és úgy nehéz rendesen végezni a munkádat.
2013/07/25

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?