Vincotech Hungária Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Bicske, Kossuth utca 59

A Vincotech a Mitsubishi Electric Corporation önállóan gazdálkodó társasága, amely prémium minőségű, elektronikai modulokat fejleszt és gyárt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

SOk függ a beosztástól. Egy operátor csak a minimálbért kapja meg, plusz cafeteria meg ha esetleg túlórázik. A jobb fizetések már a mérnököknél középvezetőknél kezdődik. Itt már tényleg százezreket lehet kapni ráadásul szinte semmi munkával. A kedves mérnökúr ha probléma is van csak lejön a kis gépével nyomogatja a gombokat 20 percig a fejét vakarja és otthagyja az álló gépet. Kérdezem én, hogy ennyi munkára hol kap ő ilyen 250 ezres fizetést? Aki meg a lelkét kidolgozza az meg meg sincs becsülve rendesen, adjuk a parasztnak azt, hogy még éppen ne menjen el hogy ne érje meg neki, de azért nehogy már a mi pénzünket vegye el.... Jó magyar mentalitás van itt is.
2017/07/07

Jo hely ajanlom.
2017/02/19

Normális biztos állás ahol jól fizetnek. Túlórára is bőven van lehetőség így itt a pénzre már tényleg nem panaszkodom. A többi meg olyan mint más gyárakban hajtani menni kell. A főnökök nem állnak folyamatosan a seggünkben így annyira nem is stresszes.
2014/04/17

A Vinco egy olyan cég ahol végre normális bért kapok és azt is mindig időben rendesen elszámolva az esetleges túlórákkal együtt. Nincs susmus a munkatársak is normálisak.
2013/10/07

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?