VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Somogy Kaposvár,  Izzó u. 3

A VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. OEM/ODM rendszerbeszállítóként különböző iparágaknak fejleszt és gyárt. Megrendelőink közé tartoznak erős regionális, illetve globális piacok neves nemzetközi vállalatai.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Sajnos nem jó választás magyar cég érződik is a hozzáálláson. Nincs normális fizetés, sokat kell túlórázni és keményen melózni.
2017/06/19

Kiszamithato stabil munkahely, aminovekszik. Nagyon jo a munkatarsak kozotti hangulat, joban vagyunk egymassal igy sokkal konnyebb a munka. Szoktak lenni jo hangulatu ceges rendezvenyek is ezzel is tovabberositve ezt
2017/05/02

Jól elvagyok itt, jok a munkatarsak veluk gyorsan pörög a munka. Mindig időben megjön a pénz, vannak juttatások meg évvégén néha csurran-cseppen kis plusz is. Egynek elmegy de nem egy nagy valami amúgy, ha lehetne elmennek de ennek is örülök hogy van.
2016/12/13

A korulmenyek borzasztoak, strapas egy melo. Viszont ahhoz merten a fizu az nem lenne annyira rossz, meg juttatasok is vannak szep szammal amit idoben megkapunk.
2015/04/01

Nekem állatira nem jött be, bunkók a főnökök és hülyének meg robotnak néztek. Kihasználják csak a munkaerőt, aztán ha véletlelnül történik veled valami akkor mész a lapátra van helyetted száz másik aki az ajtóban toporog hogy jöhessen.
2014/02/20

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?