Fusion Zrt. (Burger King) munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Oktogon tér 1.

A Burger King gyorsétterem-lánc Amerikából indult útjára. Mára több mint 65 országban van jelen, 11 100 étteremmel. Első éttermét hazénkban 1991-ben nyitotta meg, mára 35 étteremmel rendelkezik.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2.5 évig dolgoztam itt és nagyon szerettem. Kitúnű volt a hangulat, rengeteget ökörködtünk a kollégákkal, mindennap jó kedvvel mentem be. A fizetés tény hogy nem túl sok, de kb. csak ennyi a hátránya.
2015/03/11

Kicsit kevesebbet lehet keresni mint a MEKIben plusz ott értelmesebb emberek vannak de már itt sem olyan rossz mint 2 éve volt. Főleg diákoknak ajánlanám mert még egy manager vagy étteremvezető-helyettes sem keres annyit, hogy képes lenne eltartani egy családot, max saját magát. Sokszor pörgős a meló főleg itt Pesten, vidéken biztos vannak csendesebb helyek is. Nem kell tőle félni a munkatársak rendesek a kasszázásnál a hiányra kell nagyon odafigyelni.
2013/08/20

Nagyot csalodtam nem azert mentem oda hogy selejtet szamoljak meg wcben turkaljak ennyi penzert. radasul a keves ember miatt rengeteget kell menni alig tudja magat kipihenni az ember.
2013/07/19

Nem egy nehéz meló csak lazán kell venni az egészet. A munkatársak sokat segítenek főleg míg kezdő valaki. Sokat nem igazán lehet keresni és előrelépni sem egyszerű, de egyetem mellett egy kis kiegészítőt össze lehet kaparni. Pörögni kell, meg a környezetet is meg kell szokni igaz utóbbi simán kibírható.
2013/03/05

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?