Unix Autó Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Frangepán utca 55-57

Napjainkra az Unix már a világ minden tájáról, több mint 300 beszállítótól szerzi be alkatrészeit, ami nem kevesebb, mint 500.000 különféle cikket jelent.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Kiszállító voltam és hamar ott is hagytam mert mocskos volt. Röviden a lényeg: fizetsz, fizetsz, levonnak, fizetsz, levonnak, kirúgnak, de előtte halálra hajtanak. Kerülni kell amennyire csak lehet. Nem véletlen az átlag 50-60 aktív álláshirdetésük.
2017/06/10

12 óra munka minden egyes nap. Fullos pörgés. Betanítást azt valahogy elfejeltették, csak elvárták, hogy magadtól tudd kezelni a programot, meg a kis Pda-t. A vásárlónak tukmálni kell folyamatosan, ha valami hiányzik leltárkor azt te fizeted ki saját pénzedből vagy ha hiányzik a kasszából. Reggel fél 7 től este 7 ig garantált, a bentlét.
2017/04/16

A munka biztos, a fizetés se rossz. Jók a munkatársak, valamennyire a fönökök is rugalmasak, igaz keményen számonkérnek mindent. Sok a túlóra is, és van akinek ez problémát jelent.
2017/01/26

Ne menjen senki se a központba dolgozni, de jobb ha az egész céget elkerülitek (kirendeltségi munka, vásárlás stb). Én a központba dolgozok. Akik ide jönnek dolgozni azok többsége fél évnél tovább nem húzza. De a vezetők is össze vissza cserélődnek. Hajtják az embereket folyamatosan, imádnak levonni, és magasról tesznek rád. Igazi robotmunka. Aztán persze megy a kapkodás a teljesítménybér miatt így a vásárolni se jó dolog itt.
2016/07/04

Hajtós pörgős munka, kicsit rugalmas időkezeléssel. Viszont cserébe helyi szinten nem olyan rossz a fizetés. Nem sok jót hallottam a cégről mielőtt idejöttem, most sincs olyan nagyon világi véleményem róluk, dolgozom, fizetnek ennyi. A kollégákkal jó az összetartás, sokat kell vezetni, ami azért kockázatot is jelent. Egy darabig jól lehet viselni, de egy idő után a sok rohangálás fárasztó tud lenni.
2014/02/12

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?