UNIQA Biztosító Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Róbert Károly krt. 70-74.

Az UNIQA Biztosító dinamizmusával, innovatív termékfejlesztéseivel, stabil növekedést tudott produkálni még oly bizonytalan, szeszélyes gazdasági környezetben is, melyben az elmúlt években részünk volt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Jó kereseti lehetőség nagyszerű csapat, modern környezet. A munkaidő rugalmas, ha problémám van nyugodtan fordulhatok bárkihez, a magánéletem se sínyli meg a munkámat. Folyamatos képzések vannak így sokat lehet tanulni, fejlődni előrelépni.
2017/01/03

Jó hozzáállás és levakarhatatlan stílus kell hozzá. Ha jó a beszélőkéd és nagyon jó meggyőző erőd van nagyon jól lehet keresni a biztostások értékesítésével. Vállalkozói státusz kell a végzéséhez így annak akinek nincs egy nagyon minimális kezdőtőkéje annak nem ajánlom. Illetve aki egy kicsit is fél vagy könnyen le lehet rázni.
2016/02/02

Tipikus üzletkötői munka: rugalmas munkaidő, magas kereseti lehetőség, nagyfokú előrelépési lehetőség. Cserébe viszont szorgalmasnak és kitartónak kell lenni, de megfelelő időbefektetéssel elég szép fizetésre lehet szert tenni.
2015/05/12

Sajnos nekem nem jott be a kezdők támogatása elég kicsi és pár hónap alatt se tudtam elég pénzt összeszedni mindamellett hogy még a vállakozói miatt folyamatosan fizetni kellett.
2015/02/05

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?