Unilever Magyarország Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 182.

Az Unilever világszerte márkáival mintegy 190 országban van jelen az élelmiszerek, kozmetikumok és háztartási tisztítószerek piacán.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Nincs basztatas es a munkaban sem kell megszakadni de a sima fizetes eleg siralmas. Valamit dob rajta a cafeteria de az nem valami sok. Ha lesz jobb lehetosegem biztosan valtani fogok!
2016/06/17

Az tetszik az Unilevernél, hogy modern az iroda segítőkészek a munkatársak és ha bármilyen kérdésem van ők szívesen válaszolnak. Sokszor stresszesek az esték és egy-egy túlóra is becsúszik, de tudom nagyon jól, hogy ez a munkakör ezzel jár, ezzel meg kell tanulnom együtt élni. Itt megbecsülik a munkám és tudom, hogy itt lehet karriert építeni.
2015/07/17

Nekem sikerült rendenes főnököt kifogni de ez nincs mindehol így csak szerencse kérdése. Sajnos az elvárások elég magasak nem 8 óra a napi munka hanem inkább 9-10 között valahol. Fejlődni nagyon jól lehet mert sok az oktatás. A fizetés a konkurenciához képest elég alacsony, így csak annak ajánlom aki tapasztalatot vagy tudást akar itt szerezni arra jó lehet. ELéggé nagy a lemorzsolódás, kevesen tudják azt sokáig eltűrni, hogy éveken át alul vannak fizetve. Amúgy meg a szokásos multi, egylégterű iroda stb...
2014/11/13

Nehéz az előrelépés és mindenki alul van fizetve nekem ez az ami igazán számít a többi csak rizsa. Egy fiatalnak jó, hiszen tanítgatják oktatják minden csili-vili és modern csak abból nem lehet megélni.
2014/08/19

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?