TÜV Rheinland InterCert Kft. munka, fizetés, állás vélemény

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 48/A-B

A TÜV Rheinland InterCert a műszaki vizsgálati, ellenőrzési, felügyeleti és tanúsítási tevékenységeit mindenféle gazdasági, kereskedelmi, politikai hatástól mentesen, függetlenül, pártatlan és semleges módon végzi.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Szép kis karriert ki lehet itt építeni csak az eleje nehéz mert az anyagi motivációval probléma van. De aki kitartó és lépni tud előre ott már a bankszámlára is zsírosabb összeg érkezik. Ebben nagyon jó támogatást kapunk a főnököktől. A munkahelyi légkör is ok.
2015/09/24

Lehet bármennyire dicsérni egy céget, a TÜV-nél is megtehetném de nem fogom mert a fizetés nagyon szúrja a szemem. Persze fontos a jó környezet meg hogy jössz ki a munkatársaiddal de a fizetés ha picit akkor nem sokkal vagy előrébb mert valljuk be a mai világban sőt mindig is a pénz volt a fontos. És sajnos itt ez áll fent, minden szép meg jó csak anyagilag nem járunk jól.
2015/05/30

Szeretek itt dolgozni mert megbecsülik a munkámat, mert jól bánnak a dolgozókkal vezetők, sok céges alkalmunk van, nagyon jó irodánk. A bérezés is megfelelő lehet tanulni okulni sokat.
2014/12/30

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?