Telenor Magyarország Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Törökbálint, Pannon út 1.

A Telenor egy távközlési szolgáltató cég, az adat, hanghívások és mobilinternet-szolgáltatások területén. 2002-ben lett a norvég Telenor tulajdona, 2010-ben pedig felvette az anyacég arculatát és névváltoztatáson esett át. Mára rendelkezik online zenehallgatási lehetőséggel, valamint kiépített egy TV és film streaming rendszert, ami segítségével, mobilról, táblagépről valamint PC-ről is elérhető 14 csatorna műsora. Az üzleti szektorban pedig felhőinformatikai szolgáltatásokkal rendelkezik.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Rugalmassag, jo kornyezet, megfelelo juttatasok, rendezvenyek jellemzik. Otthoni munkavegzes is megoldhato akar, de ennek a hatranya, hogy sokszor meg otthon is dolgozni kell, de legalabb ki van ez is fizetve. Korrekt ceg, multis hangulattal. Van szolgálati telefon, tamogatott sportolasi es etkezesi lehetosegek
2017/02/27

Jó a fizetésem megbízható munkahely a Telenor. Egy nagyon jó csapat tagja lehetek, rengeteg céges rendezvényen lehet résztvenni. A munka sok de nem megerőltető, vannak kihívások is, így lehet fejlődni. Állandóak a céges oktatások. Ami igazán fontos az az, hogy karrierlehetőséget tud adni a cég.
2016/11/20

Jó csapat, jó környezet, jó fizetés. Nagyon örülök, hogy a Telenornál dolgozhatom, karrierem egyik legjobb állomása. Megfelelően tudják motiválni a dolgozókat, mind anyagilag mind erkölcsileg mind kihívásokkal. Persze egy picit néha az embernek a szabadidejéből is áldoznia kell, de ennyit megér maximálisan.
2016/08/13

Nemrég dolgozom itt, de már meggyőztek. Jó fizetés+cafeteria rendezett és modern iroda, kedves munkatársak. Szuper oktatások és bulik, jó munka. Ajánlom mindenkinek!
2016/06/16

A Telenornál nagyon jó dolgozni minden szempontból megvagyok elégedve!
2015/09/14

A központban jó dolgozni, számomra minden megfelelő itt. Jobbat hirtelen el se tudnék magamnak képzelni.
2014/04/09

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?