Tata Consultancy Services Limited Magyarországi Fióktelepe munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Irinyi Jószef utca 4-20

A Tata Consultancy Services Limited (TCS) vezető globális vállalat az informatikai tanácsadás, szolgáltatás és üzleti folyamat-kihelyezés területén, amelyet a világ első 10 IT tanácsadó vállalatai között tartanak számon.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Tipikus mulitkörnyezet ahol mindent megadnak a munkavállalóknak. A fizetés is elég jó főleg ebben a szférában a többiekhez képest. Modern iroda, fiatalos csapat. A vezetőségnek kellene még picit rugalmasabbnak lennie de ez is csak pár emberre igaz.
2016/12/17

Nagyon impozáns juttatási csomag, támogatások tömkelege, nagyon jó csapatmunka a jellemző. Előrelépni elég nehézkes, az erkölcsi és az anyagi elismerés sem valami fényes, sőt bizonyos beosztásoknál kimondottan alacsony a bérezés. Amúgy egy korrekt cégnek tartom a Tatát, ahol főleg a fiatalok meg tudják találni a számításaikat.
2014/09/17

Stabil munkahely ahol ügyelnek arra, hogy a dolgozó jól teljesítsen és jól érezze magát. A csapatépítők nagyon jók szoktak lenni, illetve folyamatosan vannak képzések, oktatások. Szeretem a munkámat, szeretek itt dolgozni, remélem egy pár évig még ezt a csapatot erősíthetem.
2014/09/01

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?