Takata Safety Systems Hungary Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolc, Arany János tér 1. D. ép. 2. em.

A TAKATA a világ autóipari biztonsági berendezéseinek piacvezető gyártója. Biztonsági öveket, légzsákokat, gyereküléseket tervez és gyárt, valamint aktív és passzív biztonsági eszközöket és rendszereket. 17 országban 46 gyárral rendelkezik.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

A céges csapatépítők jók, céges busz hoz-visz tök jó. A munka kemény de legalább a környezet tiszta és a munkatársak is összetartanak mindig.Szeretek itt dolgozni. Persze ha könnyebb lenne jó lenne, de sehol sem az.
2016/04/08

A Boschnál jobb, de azért itt se kell simogatásra várni. Kemény meló ahol teljesíteni kell mert ha nincs meg a kötelező akkor szőnyeg széle.... a fizu az persze szokás szerint elég kevés és természetesen a hibákat felnagyítják. Cserébe próbálnak a céges busszal és a jó kis juttatásokkal bevonzani. Nekem jobban ez jött be a legjobban eddig, jók a munkatársak nagyon!
2015/02/22

Keves love lenezett melosok de legalabb be vagyok jelentve es a penz is idoben megjon az a nem sok.
2014/12/11

Szeretek itt dolgozni kibirhato a melo es sokmindent adnak amit mashol nem.
2014/11/01

Nagy a lemorzsolódás, kizsigerelik az embert. Az irodai munkaidő rugalmas, ergo ha este 8 előtt felállsz akkor megszólnak. Az iroda csili-vili tényleg luxusszerű de itt is kizsigerelik az embert, hasonlóan mint a gyártósoron. Ez a magyar valóság sajnos.
2013/01/11

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?