Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Szép u. 2.

A 2012 novemberétől a Miniszterelnökség háttérintézményeként működő hálózat feladata az Új Széchenyi Terv biztosította források elosztásának elősegítése, a potenciális és aktív pályázók, kedvezményezettek térítésmentes tájékoztatása, szakmai támogatása a pályázati folyamat teljes tartama alatt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Szeretek itt dolgozni, szeretem a munkahelyet minden jó nagyon jól érzem magam, ajánlom mindenkinek.
2016/04/04

Sokat kell dolgozni de annak ellenére szeretem mert nagyon jófej munkatársaim vannak, a főnökök is normálisak. Kicsit néha monoton, de az csak a hajtósabb napokon van. Amúgy úgy érzem rendesen meg vagyunk fizetve és erre jön még rá a cafeteria. Szeretem a munkámat is és úgy érzem egy jó munkahelyre találtam.
2014/01/01

rengeteg probléma van itt. Nagyon kevesen vagyunk emiatt rengeteg a túlóra sokat kell még otthon is dolgoznom. Aktatologatós a munka amolyan tessék ezen át kell rágnod magad ez megy minden áldott nap. Könnyű belelszürkülni. A bért sem vitték túlzásba olyan középtájra lőném be. Ez a ne lázadozzon mindenki de azért csak a minimálisat adjuk. Átmeneti munkahelynek, kell valahol lenni alapon okés, de senki sem itt fogja élete karrierjét befutni
2013/05/22

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?