Siemens Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIV. kerület, Gizella u. 51-57.

A Siemens Zrt. Magyarország meghatározó nagyvállalatai közé tartozik, sokoldalú tevékenységével jelen van a mindennapokban: megtalálható a korszerű nagyvárosi tömegközlekedési eszközökben, az elővárosi vonatokon, az energiatermelést biztosító erőművekben, az épületek energiahatékonyságát biztosító berendezésekben, a kórházak diagnosztikai eszközeiben, az autógyárak mérnöki tervező szoftvereiben és az egyetemek oktatóközpontjaiban.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Stabil munkahely ami korrekt anyagi alapokat, úgy hogy nem kell halálra dolgoznom magam. A légkör csillagos 5-ös, jó fej emberek dolgoznak itt.
2016/06/25

Na itt tényleg versenyképes a fizetés, jól megközelíthető, van cafeteria is, munkába járási támogatás. A környezet nem kiemelkedő de az adott munkához megfelelőek. Vannak kihívást jelentő feladatok, de azokat is simán meg lehet oldani. Ajánlani tudom, szerintem egy vállalható, sőt jó munkahely!
2016/02/01

Nagyon jó juttatási csomaggal rendelkezik és elég jó a fizetés is. A munkaidő kötetlen, van idő a családomra is, a kollégákkal is nagyon jó a hangulat szeretek velük dolgozni. A körülményeket még lenne mit javítani illetve sajnos az előrelépési lehetőségek se olyanok mint amit az ember elvárna, de összességében szerintem egy jó hely amit nagyon szeretek.
2013/06/09

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?