SAP Hungary Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest III. kerület, Záhony u. 7 

A világ vezető üzleti szoftvergyártójaként az SAP olyan termékeket, szolgáltatásokat kínál, amelyek segítik az üzleti innováció felgyorsítását. A világ negyedik legnagyobb szoftvercége. Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. Magyarországon több mint 600 főt foglalkoztat.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Szeretek itt dolgozni, sokat tanulok és az idegen nyelvet is napi szinten használom. A munkatársaim megértőek segítőkészek a vezetők inkább csak korrektek. A fizetés+juttatások kombó nagyon jó, ha az ember előrébb tud lépni akkor pedig már szinte busás, nem is beszélve a céges telefonról+kocsiról. Ezáltal nem kis motivációja van a dolgozóknak
2017/01/19

Komoly munkahely ahol elvárják a pontos, gyors precíz munkát, de természetesen csak néhány oktatás után. A jó munkát pedig busásan meg is fizeti a cég azzal nincs baj. A főnökök hozzállása a mindennapok során eléggé hajcsár, de négyszemközt korrektek és rugalmasak is tudnak lenni. Itt meg lehet tanulni mi is a munka és milyen a jó kereset.
2016/12/18

Az egyetlen jo amit kitudok emelni az a fizetes a tobbi atlagos a fonokok meg meg rosszabbak mint mas ilyen nagyobb cegnel
2016/12/05

Jó kis pénzt lehet itt keresni, viszont azért rendesen meg is kell dolgozni. Elvárják a fejlődni akarást és tudást a folyamatos képzések miatt is. Általában a legjobbakat foglalkoztatják. A munka kiszámítható és gyors a cég mindent megad a dolgozóknak ami szükséges, nagyon szép kis juttatási csomaggal rendelkezik. Mindenképpen ajánlatos megpróbálni mert főleg egy fiatal rengeteg dolgot tud tanulni és nem mellesleg szép kis pénzt kereshet.
2015/04/21

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?