Richter Gedeon Nyrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest X. kerület, Gyömrői út 19-21.

A Richter egy magyarországi központú, innovációra épülő, specializált gyógyszercég, amelynek legfőbb célja, hogy folyamatosan korszerű készítményekkel álljon a lakosság gyógyításának szolgálatában. Alapítója Richter Gedeon gyógyszerész aki 1901-ben indította útjára a céget, ami ma Magyarország legnagyobb és legjelentősebb gyógyszeripari vállalata. 38 országban van jelen, 5 gyártóhellyel, 29 képviselettel és 27 kereskedelmi leány és nagykereskedelmi vállalattal.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 5/5

Hozzászólások

Az egyik legjobb gyógyszergyár és nekem is pozitív róla nagyon véleményem!
2017/05/10

Nem egy rossz hely a fizetés bár máshol jobb, de itt nagyon jó a csapat és sok cafeteriát kapunk, már 10 éve dolgozom itt. Mindent megkapunk, imádok bejárni a munkahelyemre.
2017/02/03

Megbízható cég, vannak juttatások is dögivel, rendes főnökök megértő munkatársak. Van céges étkező, könnyen megközelíthető. Csak ajánlani tudom.
2016/06/30

A cég és a környezet megfelelő, viszont nagyon kevés az előrelépési lehetőség valamint a versenytársakhoz képest a fizetésen is lehetne még javítani szerintem. A munkatársak akik sokat tudnak lendíteni egy-egy rossz napon.
2016/06/19

Amint lehetosegem lesz biztosan atmegyek a konkurenciahoz ott jobban fizetnek ugyanezert a munkaert.
2015/07/01

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?