Raiffeisen Bank Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Akadémia utca 6.

A Raiffeisen Bank Zrt. 1986-os alapítása óta jelen van a hazai pénzügyi piacon, mint az egyik legjelentősebb szereplő. Univerzális banki szolgáltatásokat nyújt, foglalkozik rövid, közép- és hosszú lejáratú hitelnyújtással, ezen belül forgóeszköz-hitelezéssel, váltóleszámítolással, exportkövetelések megelőlegezésével, garancianyújtással, devizahitelezéssel és letétkezeléssel. 112 bankfiókkal és 2700 munkatárssal rendelkezik.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

A szektorban sajnos szinte itt lehet a legkevesebbet keresni mármint a nagyok közül. Amúgy ajánlani tudom mert megbízható korrekt cég, ahol normális emberek dolgoznak, nem szúr ki senki a másikkal.
2017/06/19

Én szeretek itt dolgozni, jó a hangulat egy pár éve már itt vagyok és eddig bevált.
2015/07/26

Pocsék a fizetés, nincs is igazán előrejutási lehetőség. Sok a munka. Viszont pozitívum, hogy legalább jó a viszony a munkatársak között, nem megy egymás fúrása.
2014/07/29

A kisember ügyintéző itt se keres sokat. a felsőbb vezetok nagyobb pénzt is leakasztanak, a kicsik meg elégedjenek meg a picivel. Annyi előnye van, hogy normális körülmények között kell dolgozni, na meg jó a munkatársakkal a kapcsolat. Sajnos emberekkel foglalkozunk így vannak napok mikor jobban lefáradsz egy egy problémásabb ugyfél után.
2013/08/05

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?