Pannonjob Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Berényi út 72-100

Munkánk során kiemelkedő hangsúlyt fektetünk ügyfélkapcsolatainkra, és arra, hogy minden esetben gyors, rugalmas, pontos, és a Megbízó igényeinek megfelelő, testre szabott szolgáltatást nyújtsunk. Ügyfeleinknek tekintjük a hozzánk forduló álláskeresőket és az általunk kölcsönzött munkavállalókat, hiszen az ő megelégedettségük szakmai munkánk alapja.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Szeretem hogy emberekkel kell dolgoznom és nem csak egy irodába vagyok bezárva sok unalmas ember közé. A magánéletre is van lehetőségem anyaként ez egy tök jó hely.
2015/02/08

Alacsony a fizetes nincs mit mondanom
2013/10/04

Nagyon szeretem a kollegaimat nagyon szeretek az emberekkel dolgozni és ez a cég ehhez lehetőséget nyújt. Többször képzéseken veszünk részt, ahol hasznos információkat kapunk a munkánkhoz. Első munkahelynek, megtanulni hogy mit hogy kell csinálni nagyon jó, sajnos a fizetés viszont alacsony. Sokan elmennek a jobb pénzért.
2013/09/01

Baromi jó fej kollégák, néha sörözünk az ügyfelekkel élvezem a közös munkát bár azért van köztük bunkó is. Egy korrekt hely, ahol figyelnek az emberre, csak a fizetés lehetne magasabb.
2013/07/22

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?