Nokia Solutions and Networks Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Köztelek utca 6

A Nokia Solutions and Networks a mobilhálózatok szakértője. Naponta a világ népességének negyede használja a cég hálózatait és telekommunikációs megoldásait. A magyar távközlési szolgáltatók mindegyikét az ügyfelei között tudja valamilyen mértékben, valamint legnagyobb ügyfele maga az állam. Budapesten található a cég innovációs központja, amely a globális piacokra dolgozik a kutatás-fejlesztés területén. Hazánkban mintegy 1100 munkavállalót foglalkoztat.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Magas terhelést kell bírni és nagy a fluktuáció is. Multis környezet boxokban kell dolgozni. Állandóan keresik a munkaerőt, mert sokan nem bírják de cserébe a cég mindent fizet és maga a fizetés is igen szép.
2017/06/08

Jó fizetés nagyon jó krönyezet modern eszközök, karrierlehetőség erről szól a cég gyakorlatilag. Mindenkinek ajánlanám hogy próbálja ki, kirúgások nincsenek, max az arra alkalmatlanokat próbaidő alatt küldik el. Viszont aki megmarad annak nagyon jó helye lesz azt garantálom.
2016/04/03

Nagyon jó cég öröm itt dolgozni. Szorgalmat kíván az embertől, hogy folyamatosan fejlődjön tanuljon, de a körülmények itt biztosítottak hozzá. A pénzre sincs sok panaszom, persze lehetne több is, de nem legyünk mindig elégedetlenek. Sok plusz is jár, ilyen szempontból tényleg a hazai élmezőnyben van a cég.
2016/03/31

Nagyon jó munkahely, megfelelő a társaság, vannak kihívások, a környezet nagyon jól támogatja a fejlődést. A fizetés is rendben van, rengeteg plusz juttatást kapunk. Mindent megadnak, céges telefont, notebookot, orvosi rendelő van illetve ingyen használhatunk bizonyos wellness szolgáltatásokat.
2014/06/11

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?