NNG Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest III. kerület, Szépvölgyi út 35

Az NNG Kft. a személyi navigációs, járműipari és mobil szektorok számára készít navigációs rendszereket és megoldásokat, valamint kínál teljes mértékben személyre szabható 3D-s fedélzeti navigációs alkalmazásokat az eszközgyártók és járműipar számára. Ezek a megoldások a cég által fejlesztett iGO My Way motorra épülnek, ami már több millió eszközön megtalálható napjainkban. A cég termékei olyan gyártók készülékein található meg mint, a Becker, Clarion, Samsung , Vodafone stb.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Modern multi és nem vagyok tőlük hasraesve. Fejlesztőként egyre több ajánlattal bombáznak, ahol anyagilag jobb ajánlatokat kapok. Erősen gondolkozom hogy búcsút intsek az itteni kollégáknak.
2017/04/13

Az álmom vált valóra hogy itt dolgozhatom. Lenyűgöz a modern iroda, a profi és jófej csapat akik körülvesznek. Tőlem is elvárják a profizmust és a proaktív hozzáállást de ezzel nem lesz probléma. Nagyon szeretem az NNG-t remélem még sokáig ezt a csapatot erősíthetem.
2015/11/18

Nagy csalodas a ceg kicsit tobbet vartam toluk, foleg fizetes teren. Addig jo lesz mig szerzek egy kis tapasztalatot aztan vagy nezik egy masik helyet, ugyis az informatikus hianyszakma vagy elmegyek kulfoldre.
2014/09/21

Modern iroda jófej csapat viszont egyre nagyobb a probléma. A fizetés elég alacsony kezd lenni a többi versenytárshoz képest, nem is csoda hogy egyre több hely üresedik meg. Emiatt elég sokat kell túlórázni és pluszba dolgozni ez egy határig még elfogadható de lassan kezdjük elérni ezt a határt. A vezetőség is egyre rugalmatlanabbá válik, sok a logikátlan döntés és a fafejűség. Eléggé sajnálom régebben irtó jó munkahely volt.
2014/05/02

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?