Monsanto Hungária Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 96-98.

A Monsanto Company leányvállalata a Monsanto Hungária Kft., 1997 óta tevékenykedik Magyarországon. Kezdetben a Monsanto Kft. kizárólag növényvédő szerek forgalmazásával foglalkozott. 1999-2000-ben előbb szántóföldi növényfajok (kukorica, napraforgó, repce) vetőmagjaival bővült a termék skála, majd 2008 után zöldségnövényekével is.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Szeretem a munkatársaim a Monsantonál valamint hogy jó környéken van és hamar be tudok menni. Fiatalként sokat fejlődni szokni ezt a környezetet és ezt a fajta munkastílust. A fizetés is tűrhető, rengeteg plusz juttatást ad a cég.
2016/08/20

Jó csapat, sok tréning, tényleg tudsz fejlődni. A hely lehetne jobb, de ez legyen a legnagyobb gond.
2016/04/19

Elegge hektikus a munka sok a tulora meg otthon is rengeteg szoktam dolgozni. A vezetok be vannak betonozva elorehaladni szinte nem is lehet es ahhoz kepest mekkora ceg nalam a fizetes is meltatlanul keves. Egyeduli pozitivum a kollegak jofejsege miattuk szeretek csak bejarni. Egyedulallo munkamaniasoknak jo hely lehet de csalados nem beszurkulni vagyok keruljek
2015/10/11

Rengeteg jóbarátra leltem itt életem első munkahelye. Szeretem a hangulatot, igaz a munka sokszor stresszes de legalább a fizetés mindig megvan. Nagynevű cég a későbbiekben referenciaként szépen mutat majd.
2014/03/05

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?