Magyar Telekom Nyrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest I. kerület,  Krisztina krt. 55.

A Magyar Telekom Nyrt. vagy Magyar Telekom Távközlési és Telekommunikációs vállalat, Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége. Telekommunikációs és infókommunikációs szolgáltatásokat nyújt mobil és vezetékes hálózaton, adatátviteli és nem hangalapú módon, valamint informatikai és rendszerintegrációs területen. T-Mobile néven vezetéknélküli mobilszolgáltatásokat, Telekom néven vezetékes hanghívásokat, internetet valamint digitális TV szolgáltatást, T-Systems néven pedig nagyvállalati ügyfeleknek nyújt szolgáltatást.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Tényleg jólcsengő név de bekerülni igazán csak protekcióval lehet sajnos. Ha van ismerősöd csak formaság az egész és bent vagy.
2017/06/14

Fiataloknak mindenképpen jó, sok a munka és kötelező túlóra is szokott lenni, de legalább korrekt módon ki van fizetve. Sok olyan pluszt ad amit csak nagyon kevés cég engedhet meg magának. Egy önéletrajzban mindenképpen jól mutat az itt eltöltött idő.
2017/04/10

A környezet jó, a fizetés már csak átlagos. Referenciaként jól cseng a cég neve, ha valaki munkát keresne. Szinte kötelező a túlóra, de legalább kifizetik. Igazán előrelépési lehetősége csak a vezetőség baráti körének van. Ha kitartó vagy és ez motivál téged eljuthatsz céges kirándulásokra, külföldi utakra is akár. Nagy a stressz, mivel a rendszer sok helyen lassú és a felhergelt ügyfél a dolgozóra önti minden haragját. Az évek alatt sokat esett már a morál. /Egy volt dolgozó/
2015/02/28

Szerettem ott dolgozni, jó főnökök és nagyon kellemes környezet volt ott. Sajnos más okok miatt el kellett onnan jönnöm!
2014/05/10

A cég sokat tesz a munkatársak és az ügyfelek elégedettségéért. Szeretek itt dolgozni.
2014/05/01

A csapatszellem az amit ki tudok emelni, nagyon jó az összetartás. Időben kapom meg a fizetésem és közel van a lakhelyemhez.
2013/09/13

Kitűnő juttatási csomag van, viszont feszített a munkatempó. A munkakörnyezet és a munkamorál nagyon jó!
2013/06/22

Jó légkör, jó juttatások, jó munkatársak.
2013/03/17

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?